Lunch

Vad är du sugen på idag?

Lunch i Liljeholmen

En perfekt dag i Liljeholmen
Enbart ett stenkast från stan ligger Liljeholmen som bjuder på många olika aktiviteter, alltifrån bad, shopping, naturliv men självklart även restauranger. Nedan finns en guide för en perfekt dag i Liljeholmen med familj och vänner,

 

Aktivitet 1 – Kanotpaddling

För att starta dagen är kanotpaddling ett bra exempel. Den morgonpigga kan avnjuta lugnet före stormen genom att börja med en tidig paddeltur och bevittna Stockholm vakna. Sjusovaren kan istället njuta av solens strålar och vackra naturupplevelser när staden har vaknat till liv.

 

Efter en kanottur är sällskapet troligen både varma och trötta. Vad passar då inte bättre med ett svalkande dopp och en stund i solen?

 

Aktivitet 2 – Sol och bad
Liljeholmen bjuder på många fina badplatser som passar både barnfamiljer och kompisgänget. Några exempel är Trekantsbadet samt Badbryggan Liljeholmskajen.

 

Hur trevligt det än är att utföra olika typer av aktiviteter, behövs det självklart ibland en matpaus. När det kommer till just lunch söker många ett fräschare alternativ för att kunna bibehålla fokus genom dagen och slippa den klassiska matkoman. Maten hos oss på restaurang Kato i Liljeholmen är därför perfekt för att kunna bibehålla en bra energi utan att kompromissa med smakupplevelsen. Vår restaurang i Liljeholmskajen bjuder inte enbart på en smaksensation med kärlek från det asiatiska köket utan även vackra vyer med Mälaren som närmsta granne. Vi rekommenderar starkt att ta take away på lunchen och avnjuta lunchen på kajen medans ni tittar ut över vattnet. När maten sedan är i magen har det blivit dags för nästa aktivitet

 

Aktivitet 3 – Shopping i gallerian

Att titta i butiker är alltid trevligt och i Liljeholmen finns allt man behöver i kategorin shopping. Det finns även caféer för den sötsugne. Oavsett om ni fick med er något shoppingfynd eller fyllde på energin med en bulle så finns det en aktivitet som kan göra att gruppen återigen kommer in i stämning.

 

Aktivitet 4 – Boule

Att utmana vännerna i boule är en härlig aktivitet som verkligen får upp stämningen och tävlingslusten. En sällskaplig sport som man kan spela många vilket är bra för de större sällskapen. Ett plus är att boule passar alla ålderskategorier och därför kan alla vara med och delta. Fantastiskt!

 

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och sällskapet är troligen både trötta och hungriga. Vi välkomnar er därför tillbaka till restaurang Kato vid Liljeholmskajen för att avnjuta vår kvällsmeny och goda drycker. Vi garanterar att ni kommer att hitta något passande för just er sällskap, vare sig det är sushi eller någon form utav bowl. På vår uteservering kan ni avrunda kvällen med en måltid samt ett iskallt glas vin och reflektera över den fantastiska dagen ni har haft tillsammans medans vi på Restaurang Kato finns till ert förfogande för att se till att ni får den bästa möjliga upplevelsen på den del av er dag som är kvar.

Vill du se vår middagsmeny? Klicka här